USD 40.90 41.30
  • USD 40.90 41.30
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Класика рок-н-ролу від польського гурту BACKBEAT звучала у Луцьку

20 Травня 2018 09:46
Класика рок-н-ролу запалила серця лучан та гостей міста, що зібрались на Театральній площі заради виступу польського кавер-гурту BACKBEAT. Концерт відбувся з нагоди Дня Європи у Луцьку за сприяння Генерального консульства Республіки Польща, Луцької міської ради та громадської організації «Принцип», повідомляє відділ інформаційної роботи Луцької міської ради.

Довгоочікуваний виступ розпочався після короткого вступного слова віце-консула Республіки Польща у Луцьку Марека Запура та радника міського голови Ігоря Поліщука. Так Марек Запур зазначив, що сьогодні, роздумуючи над питанням європейського шляху для України, насамперед ми повинні озирнутись навколо.



«Луцьк вже давно є частиною Європи. А якщо хто не вірить – нехай прогуляється до Луцького замку, який ще шість століть тому об’єднав монархів з усієї Європи на великий саміт», - додав він.

Своєю чергою, Ігор Поліщук також приєднався до промови, привітавши лучан із Днем Європи. Проте зазначив:

«Саме від нас з вами залежить майбутнє нашого міста. Європа – це не тільки те, що нас оточує, а й те, чим ми живемо та які вчинки робимо. Я щиро бажаю лучанам іти цим шляхом, дійсно бути європейцями і душею, і вчинками, і відношенням до всього навколо».



Під час виступу гурту BACKBEAT зі сцени лунали відомі композиції Елвіса Преслі, Чака Беррі, Літтла Річарда, групи «The Beatles» та інших митців, що вже давно стали класикою рок-н-ролу. Дуже швидко світові хіти у виконанні польських музикантів знайшли свій відгук у публіки та додали драйву у життя лучан.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus