USD 41.50 41.80
  • USD 41.50 41.80
  • EUR 41.55 42.00
  • PLN 10.50 10.70

У Луцьку звільнили директора обласного навчально-курсового комбінату

13 Лютого 2024 20:22
На розгляд постійної комісії з питань використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області було винесено 6 питань. У роботі комісії також взяв участь заступник керівника виконавчого апарату облради Юрій Ройко.

Про це повідомляє Волинська обласна рада.

Зокрема, у зв’язку із завершенням терміну дії контракту депутати погодили звільнення з посади директора обласного навчально-курсового комбінату Едуарда Неймарка та до призначення керівника цієї комунальної установи в передбаченому законом порядку рекомендували покласти виконання обов’язків директора на чинного заступника Володимира Прогонюка.

Одноголосно члени комісії також схвалили передачу в межах спільної власності двох карет швидкої допомоги з балансу центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Голобському психоневрологічному інтернату та санаторію «Лісова пісня» відповідно, а вантажівки JAC комунального підприємства «Волиньпроект» – на баланс Люблинецького ліцею.
Профільна комісія також погодила дозвіл КП «Управління будинком Волинської обласної ради» на демонтаж аварійної прибудови площею 16 м кв., що по вул. Лесі Українки у Луцьку. А ще задовольнила клопотання про надання згоди на суборенду приміщення обласної комунальної власності, яке перебуває в оренді у ФОП.

Читати ще: На Волині оновили порядок надання одноразової матеріальної допомоги

Окрім того члени майнової комісії затвердили звіт про виконання у 2023 році обласної Програми підтримки фінансово-господарської діяльності підприємств та установ спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст на 2016-2023 роки.
Як зазначила заступниця керівника відділу майна виконавчого апарату обласної ради Інна Сабін, минулоріч програму було профінансовано лише на 22%. Бюджетні кошти в обсязі близько 10 млн грн було спрямовано лише на попередження аварійних ситуацій та невідкладні заходи. Серед таких – відновлення оздоровлення пільгових категорій громадян, придбання і встановлення твердопаливного котла у санаторії матері і дитини «Пролісок», закупівля медпрепаратів ДВТП «Волиньфармпостач», розробка техпаспортів та землеустрійної документації для оздоровниці «Лісова пісня», завершення монтажу твердопаливної котельні в ІАЦ «Волиньенергософт», аварійний ремонт каналізаційної системи в адмінприміщенні облради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus