USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.35 10.53

У Луцьку патрульні зупинили водія, який їхав без прав та був під дією наркотиків

15 Березня 2023 20:37
Днями пізно ввечері під час патрулювання на вулиці Яровиця у Луцьку інспектори помітили автомобіль Audi, який рухався з несправною фарою. Коли поліцейські зупинили транспортний засіб, то з’ясували, що його 37-річний водій не має права керування.

Про це повідомили у патрульній поліції області.

Попри це, він сів за кермо вже не вперше упродовж останнього року. Крім того, керманич не пред’явив охоронцям порядку чинного страхового поліса.

Також патрульні виявили в чоловіка явні ознаки наркотичного сп’яніння. Однак проходити тест у медичному закладі він відмовився.

На водія поліцейські склали адміністративні матеріали за ч. 5. ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів, вчинене повторно), ст. 130 (Керування транспортним засобом особою, яка перебування в стані сп’яніння) КУпАП та інші адмінматеріали, згідно з вчиненими правопорушеннями. Чоловіка відсторонили від керування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus