USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.25 41.55
  • PLN 10.60 10.75

У Луцьку знизилася вартість проїзду до Клепачева та Озерця

14 Липня 2022 10:38
У Луцьку внесли низку змін в схеми автобусних маршрутів, які сполучають місто з населеними пунктами громади. Також знизилася вартість проїзду на маршрутах до сіл Клепачів та Озерце.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету міської ради 13 липня.

Члени виконкому внесли зміни у схему руху автобуса № 51 «Кульчин – Луцьк». Таке рішення прийняли на прохання жителів населених пунктів, які обслуговує цей маршрут. Перевізник погодився із запропонованими змінами.

Шлях за маршрутом у прямому та зворотному напрямках пролягатиме наступним чином: с. Кульчин, с. Жидичин, вул. Героїв УПА, вул. Стрілецька, вул. Винниченка, вул. Словацького, вул. Богдана Хмельницького (Паркова), вул. Ковельська, вул. Глушець (місця міжзмінного відстою у с. Кульчин та на вул. Глушець).

Читати ще: У Луцьку змінили схему руху автобусного маршруту №7

Також Луцький міський голова Ігор Поліщук відзначив, що цей напрямок є трішки проблемним, адже назбиралося кілька питань щодо Кульчина та Клепачева. Тому були проведені перемовини з підприємцем, який обслуговує ці маршрути, та досягнуто домовленостей, які покращать ситуацію із громадським транспортом у цих населених пунктах.

Зокрема, автобусний маршрут №51 «Луцьк-Кульчин» мав кінцеву зупинку в Луцьку на вулиці Львівській на автостанції №2 та не забезпечував перевезення пасажирів до центральної частини міста. Після переговорів внесли зміни в схему руху автобусного маршруту, що забезпечило доїзд жителів Кульчина та Жидичина до ВНУ, ЦУМу, ЦНАПу та Центрального ринку.

Крім того, покращено регулярність на маршрутах №117 «Луцьк-Клепачів» та №149 «Луцьк-Озерце» у вихідні дні. Замість одного автобуса працюватиме два. Відновлено вечірні та ранкові рейси о 6.40, 19.40 та рейс за маршрутом «Луцьк-Клепачів» в робочі дні о 20.20.

«При попередніх розрахунках, наданих перевізником, вартість проїзду з Клепачева до автостанції №1 становила 55 гривень, але після переговорів з перевізником та оптимізації витратної частини проїзд коштуватиме 45 гривень. Також знизилася вартість проїзду до сіл, через які проходить цей маршрут, зокрема до села Озерце проїзд вартував 45 гривень, тепер становитиме 40 гривень», – повідомив Ігор Поліщук.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus