USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.35 10.48

У Луцьку знищать рекламу усіх гральних закладів. Адреси

21 Грудня 2019 15:28
У міській раді Луцька вирішила демонтувати з вулиць міста вивіски та іншу зовнішню рекламу усіх гральних закладів.

Таке рішення прийняли сьогодні, 21 грудня, під час позачергового засідання виконавчого комітету, інформують на сайті Луцькради.

Виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт зауважив, що нині національна поліція розпочала активну боротьбу із нелегальними гральними закладами. Він нагадав, що Луцька міська рада неодноразово піднімала питання щодо припинення їх діяльності, приймалися звернення до різних інстанцій. Тож, за його словами, дуже добре, що сьогодні почали боротьбу з цим злом, яке принесло горе не в одну родину.

Григорій Пустовіт зауважив, що цим рішенням хочуть підтримати дії національної поліції та демонтувати засоби зовнішньої реклами ігрових закладів.

За проект рішення проголосували 9 членів виконавчого комітету. У документі - 63 гральні заклади, зовнішню рекламу яких знищуватимуть. Зробити це зобов'яжуть власників цих об'єктів.



Зокрема, вже сьогодні вивіски ігрових закладів у місті частково заклеєні чорною плівкою.
Нагадаємо, на території Волинської області правоохоронці припинили діяльність 193 гральних закладів. Адже, згідно з Постанова Кабміну, всі гральні клуби, лотереї та гральні заклади повинні бути зачиненими, оскільки відтепер їхня діяльність є незаконною.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
поясніть Показати IP 21 Грудня 2019 16:21
Хто власник цього кровосмоктального (з дітей), бізнесу? Тому давно пора порвати жопу на фашистський знак, не чекаючи розпорядження Авакова. Немає гарантії, що вони і надалі будуть "грати", тільки вже без вивіски і під "кришею" ментів. Так як і валютчики працюють під їх "кришею".
ав Показати IP 21 Грудня 2019 17:19
Ти ж сам відповів на всі своі питання.
ще не зовсім свідоми Показати IP 21 Грудня 2019 17:36
Друге (після розпуску попередніх неробів ВР України) правильне рішення Президента.
Лучанка Показати IP 21 Грудня 2019 18:19
Покровський власник цього бандитського бізнесу .
Правда Показати IP 22 Грудня 2019 10:20
Ще ніхто,підкреслюю, ніхто не подолав такими методами проблему,Це черговий міф і піар,бо в країні дуже великі проблеми.Вже ці граблі набили лоба,що немає місця від гуль,але люди вірять,бо....чекають чуда,а його все немає.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus