USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.56 10.70

У Луцьку змагатимуться пів сотні лицарів з України та закордону

Сьогодні 08:27
У Луцькому замку 7-8 вересня відбудеться масштабний благодійний кубок України із середньовічного бою «Середньовічний Лучеськ».

Про це повідомили організатори заходу.

Участь у змаганнях візьмуть понад пів сотні бійців, які приїдуть і з-за кордону, і з усієї України. Серед них – кандидати в майстри спорту та майстри спорту.

Змагання розпочнуться 7 вересня о 12:00 з урочистого відкриття турніру. Програма першого дня включає різноманітні номінації, серед яких дуельні поєдинки для жінок і чоловіків, а також масові бої. Завершиться день виступом музичного гурту «Цвях».
Читати ще: Луцький незалежний театр «Гармидер» представив новий сезон: стилістка, прем’єри та пітчинг

8 вересня бої розпочнуться об 11:30 і триватимуть до вечора. Програма другого дня також включає дуельні та масові бої. О 17:40 відбудеться змагання Last Man Standing, завдання учасників – останнім встояти й повалити всіх суперників, після чого о 18:00 відбудеться церемонія нагородження переможців.
На фестивалі будуть діяти атракційні зони, де відвідувачі зможуть спробувати свої сили у стрільбі з традиційного лука, фехтуванні, а також відвідати ярмарок майстрів, де будуть представлені унікальні вироби ручної роботи.

Фестиваль має благодійну мету: всі зібрані кошти буде спрямовано на підтримку лицарів, які наразі служать у Збройних силах України.
Вартість квитків на подію становить 150 грн для дорослих та 100 грн для дітей на один день, або 250 грн для дорослих та 150 грн для дітей на два дні. Квитки можна буде придбати на вході у замок.

Для дітей до 6 років та військових за наявності відповідних документів вхід безплатний.
Організатором заходу виступає клуб середньовічного бою «Айна Бера Луцьк».

Анастасія Куніцина, організаторка заходу, зазначила: «Ми дуже раді знову провести змагання, вони вже традиційні для Луцька. Цьогорічний турнір збере найсильніших бійців з усієї країни й закордону, і ми впевнені, що глядачі отримають незабутні враження. Особливістю цього року стане виступ гурту «Цвях» у суботу, який додасть фестивалю ще більше атмосфери».
Відкритий кубок України зі середньовічного бою «Середньовічний Лучеськ» проводять з метою розвитку цього неолімпійського виду спорту як нашої національної ідентичності та популяризації цього руху.

Програма

7 вересня

12:00 – відкриття турніру;

12:20 – змагання «всі на всі»;

12:40 – дуельна номінація «древкова зброя» (жінки);

13:10 – дуельна номінація «щит-меч» (жінки);

13:40 – дуельна номінація «щит-меч» (чоловіки);

16:40 – масова номінація «3 на 3»;

17:00 – масова номінація «5 на 5»;

19:00 – виступ гурту «Цвях».

8 вересня

11:30 – масова номінація «10 на 10»;

11:50 – дуельна номінація «древкова зброя» (чоловіки);

12:30 – дуельна номінація «щит-меч» фінали (чоловіки);

13:30 – дуельна номінація «довгий меч» (жінки);

14:00 – дуельна номінація «довгий меч» (чоловіки);

15:00 – дуельна номінація «баклер-меч» (чоловіки);

16:00 – масова номінація «5 на 5» фінали;

17:40 – змагання Last Man Standing;

18:00 – церемонія нагородження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus