USD 41.50 41.90
  • USD 41.50 41.90
  • EUR 41.55 42.00
  • PLN 10.50 10.70

У Луцьку зіткнулися Volkswagen та Citroen. Відео

22 Червня 2023 13:50
Луцькі патрульні склали матеріали на двох водіїв, які не розминулися у дворі багатоповерхівки на вулиці Богдана Хмельницького.

Про це інформують у пресслужбі патрульної поліції Волині.

Учора близько 17-ї години патрульні отримали повідомлення про ДТП на вулиці Богдана Хмельницького у Луцьку. Коли інспектори прибули на місце події, то з’ясували, що водії Volkswagen та Citroen, керуючи власними автомобілями, не впевнилися в безпечності свого маневру та здійснили зіткнення один з одним.

Внаслідок удару автомобілі отримали механічні пошкодження, а от керманичі, на щастя, не постраждали.

На обох водіїв патрульні склали протокол за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів) КУпАП. А на водія Volkswagen за відсутність поліса страхування додатково винесли постанову за ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів) КУпАП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus