USD 41.00 41.45
  • USD 41.00 41.45
  • EUR 41.25 41.55
  • PLN 10.30 10.55

У Луцьку жінка сплатить 85 тисяч за незаконний продаж електронних сигарет

14 Червня 2024 23:26
На лаві підсудних у Луцькому міськрайонному суді опинилася молода жінка. Її обвинувачували у незаконному збуті підакцизних товарів, а саме електронних сигарет і рідин до них. За матеріалами слідства, електронки вона продавала у двох магазинах Луцька.

Про це йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

Як зазначив прокурор Михайло Лебедюк, жінка купила незаконні товари через інтернет на початку листопада 2023 року, щоби потім перепродати в крамницях на вулиці В’ячеслава Хурсенка та на проспекті Президента Грушевського.

Читати ще: На Волині вилучили контрабандні електронні сигарети вартістю 3,2 млн

Згодом правоохоронці спільно з детективами БЕБ провели в обох магазинах обшуки, вилучивши підакцизні товари.

Захисник обвинуваченої наполягав: жінка визнала свою вину, раніше не судима, тож має відбутися штрафом. Мовляв, потрібно призначати угоду про невинуватість. Не проти такої угоди і прокурор.

Заслухавши сторони, суддя Анатолій Марчук постановив, що варто затвердити угоду про невинуватість. Обвинувачена має сплатити 85 тисяч гривень штрафу, а увесь підакцизний товар треба знищити.

Читати ще: Ввозив контрабандою електронні цигарки та збував по Україні: судитимуть луцького підприємця

Суддя додав, що через три роки після сплати штрафу вважатиметься, що жінка судимості не мала.

До слова, від початку року на Волині працівники БЕБ вилучили близько 90 тисяч пачок сигарет, понад 65 тисяч електронних сигарет та 2600 рідин для наповнення електронок. Загальна орієнтовна вартість вилучених товарів складає майже 39 мільйонів гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Wally Показати IP 15 Червня 2024 00:14
Смоктати смердючі дудки - зашквар

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus