USD 40.45 40.87
  • USD 40.45 40.87
  • EUR 40.60 40.85
  • PLN 10.00 10.15

Тренувалися три тижні: завершився другий баскетбольний табір від «Старого Луцька». Фото

28 Червня 2024 16:11
У спорткомплексі ВНУ завершився баскетбольний табір «Staryy Lutsk University Camp 2024». Упродовж трьох тижнів близько 70 школярів та студентів тренувалися під керівництвом тренерів та гравців БК «Старий Луцьк-Університет».

Луцький баскетбольний клуб організовує таборування другий рік поспіль, отримавши підтримку від влади міста та Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».

Під час кемпу дітей поділили на групи за віком. Далі на них чекали інтенсивні щоденні тренування на відточення баскетбольних вмінь та покращення фізичних навичок. До участі долучилися і хлопці, і дівчата.

Читати ще: Розвиток вмінь і пошук талантів: «Старий Луцьк» зібрав десятки дітей на баскетбольний тренувальний табір
Тренер Ян Селіванов віддав у табір двох своїх доньок, які теж полюбляють баскетбол. Каже: для молодшої заняття як розвага, а старша займається баскетболом другий рік.

«Під час кемпу з юними баскетболістами працювали п’ятеро тренерів. До нас долучилися діти від шести років та навіть учні одинадцятого класу. Три тижні ми тренувалися щодня, деколи й по два рази на день. Бачив, що були діти, які залишалися з одного тренування на інше», – зазначив Ян Селіванов.
Читати ще: Біля Луцька на футбольному турнірі змагалися 29 команд: хто переміг. Фото

Головний тренер «Старого Луцька» Дмитро Чайковський подякував партнерам за допомогу в організації таборування. Також він анонсував два баскетбольні турніри, які відбудуться влітку.

«Спочатку в нас був період ознайомлення з наставниками, далі розпочалася тренувальна частина. Ми розподілили дітей по групах за віком. У найстаршій займалися баскетболісти, які виступали в Першій лізі України», – додав тренер.
Як зазначила голова правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльода, важливо створювати дітям якісні умови для тренувань та змагань.

«Втішені, що цьогоріч табір зібрав багато учасників. Вони отримують задоволення та з користю проводять вільний час, удосконалюючи свою майстерність. Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом», своєю чергою, придбав професійні м’ячі, щоб спортсмени мали змогу тренуватися в більш якісних умовах. Наше завдання – підтримувати захоплення дітей, бо їм будувати майбутнє», – наголосила Катерина Шкльода.
Читати ще: У Луцьку стартував чемпіонат із важкої атлетики. Фото

Завершили табір дружнім баскетбольним турніром, а найкращі учасники отримали сувеніри від «Старого Луцька». Кращих спортсменів тренери відберуть для участі в чемпіонатах України різних вікових категорій.

Дмитро КЛИМЧУК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus