USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

У Луцьку завершились партисипативні заходи в рамках розробки Стратегії розвитку громади

27 Листопада 2023 22:22
Завершились партисипативні заходи в рамках розробки Стратегії розвитку Луцької міської територіальної громади за експертної та методичної підтримки проєкту Ради Європи «Зміцнення стійкості демократичних процесів через громадську участь під час війни та в післявоєнний період».

Про це повідомили у міськраді.

Для жителів Луцької громади були проведені стратегічні сесії за такими тематичними групами: «Економіка, підприємництво та вища освіта, фахова передвища освіта, ІТ», «Промоція, туризм та зовнішня діяльність», «Комунальна сфера», «Безпека», «Просторовий розвиток та мобільність», «Культура та креативні індустрії», «Освіта», «Охорона здоров’я», «Соціальна сфера» та «Розвиток громадського сектору, молодіжного середовища та спорту».

Читати ще: У Луцьку працюють над Стратегією розвитку громади

Усі учасники мали можливість напрацювати свої пропозиції до завдань та заходів для виконання стратегічних та оперативних цілей, запропонованих стратегічним комітетом.
Думки кожного зафіксовані, проаналізовані та будуть враховані при подальших кроках розробки документу «Стратегія розвитку Луцької міської територіальної громади», що визначатиме майбутнє громади на найближчі роки.

Читати ще: Немає стратегії – немає фінансування. Навіщо волинським громадам розробляти стратегії
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus