USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.35 10.50

У Луцьку завчасно приступили до прибирання вулиць і парків

29 Березня 2019 14:50
Сьогодні у Луцьку відбуваються масові заходи по прибиранню міста в рамках загальноміської акції «Ековесна 2019». До участі в прибиранні міста залучено працівників комунальних підприємств і молодь.

«Вирішили приступити до прибирання Луцька завчасно, щоб належним чином впорядкувати вулиці, паркові зони, зелені території по всьому місту. Це перша така акція в цьому році, а до Великодня проведемо ще ряд подібних заходів, до яких зможуть долучитися не тільки працівники комунальних структур і учнівська молодь, але і всі бажаючі. Сьогодні прибирання відбувається в чотирьох популярних локаціях міста, де є найбільша потреба у впорядкуванні та очищенні територій», – зазначив перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад.



«До роботи залучено техніку житлово-комунальних підприємств міста», – розповів директор Департаменту ЖКГ Луцької міської ради Юрій Крась.

З його слів, рибирання відбувалося вздовж річки Сапалаївка, на Набережній і в районі Київського майдану. Також толока відбудеться в районах двох мостів, зокрема працівники ЦНАПу долучаться до прибирання в зоні мосту на вул. Ковельській. Прибирання здійснено в парку вздовж вулиці Глушець, в Старому місті поблизу річки Стир.



«До участі в акції залучили працівників ДЖКГ, міської ради, ЦНАПу, студентів училищ, школярів. Не тільки прибираємо, але і очищуємо зелені зони, проріджуємо та усуваємо надмірні зарості тощо», – повідомив заступник директора Департаменту ЖКГ Микола Осіюк.

Нагадаємо, з метою поліпшення стану довкілля, благоустрою і озеленення, активізації природоохоронної роботи та екологічної просвіти у Луцьку відбуватиметься загальноміська акція «Ековесна – 2019» за ініціативи Луцької міської ради. Про це йдеться у відповідному розпорядженні виконувача повноважень Луцького міського голови Григорія Пустовіта. Екологічна акція, у межах якої колективи підприємств, установ, закладів та організацій різних форм власності проведуть роботи з упорядкування та благоустрою власних і прилеглих територій триватиме з 22 березня до 24 травня 2019 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus