USD 41.20 41.39
  • USD 41.20 41.39
  • EUR 41.20 41.39
  • PLN 10.60 10.75

У Луцьку затвердили перевізників на низку автобусних маршрутів

2 Лютого 2022 12:51
В обласному центрі затвердили результати конкурсу на перевезення пасажирів за п’ятьма автобусними маршрутами, що курсують у межах Луцької громади.

Про це йшлося 2 лютого під час чергового засідання виконавчого комітету Луцької міської ради, на якому розглянули проєкт рішення про затвердження результатів конкурсу на перевезення пасажирів у Луцькій міській територіальній громаді.

Як розповів керівник відділу транспорту Луцької міської ради Віктор Главічка, вчора відбувся конкурс на перевезення пасажирів за автобусними маршрутами загального користування № 25 «с. Великий Омеляник – Дубнівська», № 53 «Луцьк – Липляни», № 9 «Теремнівська – Межова (КХП)», № 190 «Луцьк – Сьомаки» та№ 51 «Кульчин – Луцьк».

Переможцем конкурсу на перевезення пасажирів за автобусним маршрутом № 25 «с. Великий Омеляник – Дубнівська» є ТзОВ «Преміум-сервіс ЛТД», за маршрутом № 53 «Луцьк – Липляни» – ФОП Юнчик О.І., за маршрутами № 9 «Теремнівська – Межова (КХП)» та № 190 «Луцьк – Сьомаки» – ТОВ «Бест Ленад Груп», за маршрутом № 51 «Кульчин – Луцьк» – ФОП Варшава В. М.

З усіма договір на перевезення пасажирів заключать терміном на п’ять років.

Нагадаємо, протягом двох тижнів у Луцькій міськраді напрацюють проєкти позовних заяв про скасування відповідних рішень та інших документів дозвільного характеру від Волинської облдержадміністрації щодо приміських маршрутів, що курсують Луцьком. Адже такі дозволи порушують вимоги чинного законодавства.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
цікавить Показати IP 2 Лютого 2022 15:22
Можна подробиці у кого з підприємців які транспортні засоби?!
Лучанин до цікавить Показати IP 2 Лютого 2022 16:28
Зламки Євро-2
Земляк Показати IP 2 Лютого 2022 17:47
Коли вже на кінець наведуть порядок з розрахунками за проїзд??? Водії беруть в карман. Контролерів нема!
Veteran до Земляк Показати IP 3 Лютого 2022 14:14
А тобі що до того?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus