USD 41.70 42.00
  • USD 41.70 42.00
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.55 10.67

У Луцьку затвердили перелік соціальних послуг, які надаватимуться структурними підрозділами терцентру

13 Березня 2024 22:46
Затвердили перелік соціальних послуг, які надаватимуться структурними підрозділами територіального центру соціального обслуговування Луцької міської територіальної громади.

Рішення ухвалили під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради.

До переліку увійшли такі послуги: догляд вдома; денний догляд; соціальна адаптація; консультування; представництво інтересів; cоціальна профілактика; транспортні послуги; інформування; екстрене (кризове) втручання; соціальна інтеграція та реінтеграція; соціальний супровід; посередництво; натуральна допомога; фізичний супровід осіб з інвалідністю, які мають порушення опорно-рухового апарату та пересуваються на кріслах колісних з інтелектуальними, сенсорними, фізичними, моторними психічними та поведінковими порушеннями; соціальна реабілітація.

Також затвердили перелік соціальних послуг, які надаватимуться за рахунок коштів бюджету Луцької міської територіальної громади (безоплатно) для громадян, що мають право на обслуговування у структурних підрозділах територіального центру соціального обслуговування: транспортні послуги; натуральна допомога; соціальна профілактика; cоціальна адаптація, соціальна реабілітація, соціальна інтеграція та реінтеграція; соціальний супровід; фізичний супровід осіб з інвалідністю, які мають порушення опорно-рухового апарату та пересуваються на кріслах колісних з інтелектуальними, сенсорними, фізичними, моторними психічними та поведінковими порушеннями, посередництво.

Читати ще: Зняли з обліку людей, які отримали житло, та взяли нових: у Луцьку внесли зміни до квартирної черги

Разом з тим затвердили перелік отримувачів соціальних послуг за рахунок коштів бюджету Луцької міської територіальної громади (безоплатно):

- учасники бойових дій та особи з інвалідністю внаслідок війни, з числа осіб, які брали участь в АТО/ООС та участь у заходах, необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв’язку із військовою агресією російської федерації проти України;

- особи, які брали безпосередню участь у бойових діях під час Другої світової війни та стали особами з інвалідністю внаслідок воєнних дій;

- громадяни, які мають звання «Почесний громадянин Луцької міської територіальної громади» та «Почесний громадянин м. Луцька»;

- батьки/матері загиблих (померлих) ветеранів війни, Захисників і Захисниць України, на яких поширюється положення статті 10 та 101 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту».

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus