USD 41.12 41.60
  • USD 41.12 41.60
  • EUR 41.15 41.60
  • PLN 10.26 10.50

У Луцьку затримали водія «під кайфом»

11 Вересня 2019 10:56
Вночі у Луцьку за порушення правил дорожнього руху зупинили автомобіль «Volkswagen Golf», яким керував водій під впливом наркотиків.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції.

У ніч на 11 вересня на вулиці Щусєва патрульні зупинили Volkswagen Golf за порушення ПДР. У водія помітили ознаки наркотичного сп’яніння, однак він відмовився від перевірки. У патрульних виникла підозра, що наркотичні засоби можуть знаходитись в салоні автомобіля, тому для більш ретельної перевірки викликали слідчо-оперативну групу.

У сумці на передньому сидінні поліцейські знайшли пристрій для куріння наркотиків, десятки фасувальних пакетиків, банківські картки з залишками порошкоподібної речовини на них. У рюкзаку на задньому сидінні були пристрої для куріння, пакетики з наркотиками. У багажнику знайшли 3 банки з речовиною зеленого кольору рослинного походження, схожою на наркотичну. У 2 мобільних телефонах була інформація щодо можливого продажу наркотичних речовин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus