USD 40.95 41.25
  • USD 40.95 41.25
  • EUR 41.00 41.50
  • PLN 10.40 10.53

У Луцьку затримали трьох неповнолітніх з канабісом

11 Листопада 2018 20:42
У ніч на 11 листопада охоронець одного з нічних клубів на проспекті Молоді у Луцьку повідомив, що в хлопців виявлено наркотичні речовини.

Прибувши на місце, інспектори встановили особи підозрюваних: ними виявились троє неповнолітніх - мешканців обласного центру, інформують у патрульній поліції Волині.

Попередньо встановили, що юні спритники могли займатись передачею або збутом канабісу. Патрульні викликали слідчо-оперативну групу, повідомили про інцидент батьків, усіх доставили в міський відділок поліції для подальшого з’ясування обставин.

Осіб, які вживали наркотичні речовини, виявив і піший патруль в ніч на цю неділю.

Близько 21 години, на вулиці Конякіна, інспектори помітили двох осіб, які вживали алкоголь і курили речовини, схожі на наркотичні.

На них оформили постанови за ст. 178 КУпАП, а на місце викликали слідчо-оперативну групу.

Чоловікам по 29 років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
поха Показати IP 11 Листопада 2018 21:10
охоронець чмо.... дав по шиї пару разів.ато зразу в поліцію.
Анонім до поха Показати IP 11 Листопада 2018 22:51
Чмо тут ти,а охоронець правильно зробив,а ще було б краще заставити їх з'їсти ту траву,уявляєш як це родити,виховати ту дитину,а воно з'вяжеться з такими відмороженими які втянуть в якусь ...йню.Руки поламати тим,хто продає ту траву дітям!!!
—— Показати IP 11 Листопада 2018 22:33
Чмо це ти ... таке саме як ті троє... охоронець закладу отримує зар платню за свою правильно виконану роботу , а не за лящі «недонаркомам» хай їм їхній батько б’є Лящі...))) Якщо ціх недоумків спалив навіть охоронець!!!
хохо Показати IP 11 Листопада 2018 22:50
діти вживали вітаміни
і сміх і гріх Показати IP 21 Листопада 2018 01:37
В світі легалізують (Канада цього року легалізувала), скоро ООН проведе спеціальне засідання щодо зняття з маріхуани статусу "наркотик" (що відкриє двері подальшій легалізації), в Ізраїлі та Греції на днях дозволили вирощувати та експортувати (в США та Канаду) медичну марихуану (що дозволить заробляти валюту в бюджет цих країн, робити дороги, освітлення, платити пенсіонерам тощо)...але в країні чудес - Україна - марихуана (до якої немає звикання, та від якої неможливо померти) - "особливо небезпечний наркотик"...Знову Україна пасе задніх...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus