USD 41.25 41.55
  • USD 41.25 41.55
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

У Луцьку затримали п'яного скутериста без прав

4 Липня 2022 17:32
На Волині виявили двох керманичів двоколісних транспортних засобів, які рухалися у стані сп’яніння.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Волині.

Учора, патрулюючи одним із найдовших проспектів Луцька, патрульні помітили скутер Honda Dio, який рухався з технічною несправністю.

Поліцейські зупинили вказаний транспортний засіб, а під час перевірки документів, встановили, що 36-річний кермувальник не має права керувати таким транспортним засобом, адже не отримував посвідчення водія відповідної категорії.

Окрім цього, поліцейські виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння. Результат огляду на місці події показав результат у 2,17 проміле, що в 10 разів перевищує допустиму норму.

У ніч на сьогодні, 4 липня, у Ковелі патрульні зупинили мотоцикл Lifan Industry під керуванням 30-річного водія. Транспортний засіб рухався без державного номерного знаку, а керманич не мав мотошолома.

Під час перевірки документів мотоцикліста з’ясувалося, що він не мав права керування таким транспортним засобом.

До того ж і в цього кермувальника виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Результат огляду у медичному закладі показав результат у 1,09 проміле, що в 5 разів перевищує допустиму норму.

На обох порушників склали адміністративні матеріали за ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП та інші адмінматеріали, відповідно до вчинених правопорушень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Урфін Джус Показати IP 4 Липня 2022 17:53
А шо з п*яними самокатчиками?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus