USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.60
  • PLN 10.25 10.50

У Луцьку затримали двох чоловіків із пістолетами

12 Лютого 2022 18:42
Вночі у Луцьку правоохоронці виявили осіб із предметами, схожими на пістолет. Один із них стріляв напідпитку.

Про це повідомляє патрульна поліція Волині.

У ніч на 10 лютого під час патрулювання вулицею Теремнівською, що у Луцьку, патрульні виявили особу, яка поводилася підозріло та уникала контакту з поліцейськими.

Відповідно до ст. 34 Закону України «Про Національну поліцію», охоронці порядку застосували до 20-річного чоловіка превентивний захід поверхневу перевірку. Під час якої виявили предмет, ззовні схожий на пістолет, та магазин з набоями до пістолета.

Цієї ж ночі патрульним надійшло повідомлення від заявника, який вказав, що на вулиці Сільській чув постріли. Також повідомив, що бачив кількох осіб, які, ймовірно, перебувають у стані сп’яніння і направилися в бік вулиці Івана Франка. Чоловік також описав цих осіб.

Патрульні, виявили осіб, які підходили за орієнтуванням. Під час здійснення поверхневої перевірки, у 18-річного чоловіка поліцейські виявили предмет, ззовні схожий на пістолет та два балончики сльозогінної дії.

Хлопець пояснив, що не мав наміру завдати комусь шкоди, а постріли здійснив з власної необережності, оскільки забув поставити на запобіжник.

В обох випадках для встановлення всіх обставин подій на місце викликали слідчо-оперативну групу Луцького РУП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus