USD 41.12 41.60
  • USD 41.12 41.60
  • EUR 41.15 41.60
  • PLN 10.26 10.50

У Луцьку засвітили головну ялинку мікрорайону Вишків. Фото

24 Грудня 2021 20:35
В обласному центрі Волині засвітили ще одну новорічну красуню. Тепер, окрім головного ялинкового тріо на Театральному майдані, сяятиме і ялинка в мікрорайоні Вишків.

Впродовж свята, яке організували громадська організація «Розвиток Мікрорайонів Міста» і Молодіжний простір «Place for Teens», діти співали, танцювали та отримували подарунки.

Першими на сцену вийшов колектив «Співаночка», який подарував присутнім дітям та дорослим кілька новорічних пісень.

Читати ще: У Луцьку засвітили головне ялинкове тріо. Фото, відео

А далі розважав дітлахів пародист Dzidzio. Діти не лише підспівували артисту, але й майже не залишили йому місця, видершись на сцену.

Невдовзі настав довгоочікуваний момент і головну ялинку Вишкова нарешті засвітили, але й на цьому свято не закінчилося. Жодна дитина не залишилася без подарунків. Спочатку вони брали участь в квесті, шукаючи людину, у якої для них був подарунок. А ті, кому не пощастило, могли заспівати колядку чи розповісти віршик.

Яким було засвічення головної ялинки Вишкова – у фоторепортажі Інформаційного агентства Волинські Новини.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus