USD 41.55 41.97
  • USD 41.55 41.97
  • EUR 41.80 42.10
  • PLN 10.50 10.70

У Луцьку зареєстрували шлюб військовий із Запоріжжя та його кохана

16 Серпня 2023 21:23
Хвилююче і щемливо сьогодні відбулася церемонія державної реєстрації шлюбу у Луцьку. Мужній і втомлений військовослужбовець Роман із Запоріжжя, який перебуває на лікуванні у місцевому госпіталі, та його тендітна кохана Таісія офіційно поєднали долю.

Про це інформують у Центрі надання адміністративних послуг у місті Луцьку.

«У поглядах цієї пари – і біль від пережитого, і море хвилювань, та найбільше – любові й ніжності один до одного. Сердечно бажаємо молодятам не втрачати оптимізму і надії, спокою та витривалості у важкий для кожного час.

Хай спільна життєва стежина тривало веде вас у добрі, коханні, розумінні! А ми щиро вдячні нашому захиснику за можливість жити і працювати! Його ціна – втрачене здоров’я і спокій. Хай відновиться сила, додасться енергія, збережеться запал впевнено йти до Перемоги», – йдеться в повідомленні.
Як повідомлялося раніше, у Рожищенській громаді під час відпустки одружився 22-річний військовий зі своєю коханою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Клава Показати IP 16 Серпня 2023 21:49
Щоб робити це - не обов'язково реєстрація шлюбу ...
Суддя Дреддд до Клава Показати IP 16 Серпня 2023 22:07
ти так і робиш постійно?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus