USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.70 10.84

У Луцьку запрошують на завершальну екскурсію проєкту «Екскурсоводи у відпустці»

Сьогодні 17:47
Центр туристичної інформації запрошує всіх охочих на завершальну цьогоріч екскурсію в межах проєкту «Екскурсоводи у відпустці». Але цього разу екскурсію проводитиме не один гід, а одразу кілька.

Цього разу можна буде почути захопливі історії про місто від чудових гідів Вікторії Білик, Оксани Штанько, Ольги Шарути, Наталії Куяви, Андрія Мельника.

Усі вони знають неймовірну кількість інформації про Луцьк і не лише його вивчають, а ще й майстерно розказують про нього лучанам та туристам. У кожного з них є цікавинки про місто та власний стиль ведення екскурсій, тому нудно точно не буде!

Читати ще: Лучан та гостей міста запрошують на відкриття музичного фестивалю «Стравінський і Україна»

«Не пропустіть нагоди провести вечір, наповнений цікавинками про наше чудове місто! Це останній шанс цього року взяти участь у проєкті!» – закликають організатори.

Екскурсія розпочнеться 3 жовтня о 17:00 на Глушецькому (Братському) мосту.

Участь безплатна за попередньою реєстрацією.

Деталі можна дізнатися за номером 099 644 77 79.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus