USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

У Луцьку запрошують на презентацію історичного роману Наталії Чайковської

13 Червня 2024 18:43
У п’ятницю, 14 червня у книгарні «Є», що на вулиці Лесі Українки, 30 в Луцьку, о 18:00 відбудеться презентація книги «Мовчазна згода» Наталії Чайковської, що вийшла у видавництві «Нора Друк».

Це історичний роман, заснований на реальних подіях. Модеруватиме захід Оксана Поліщук. Вхід вільний.

Головні героїні роману Наталії Чайковської «Мовчазна згода» Клара й Ольга працюють медсестрами у психіатричній лікарні. Коли Київ окупували німецькі війська, перед жінками постає питання: кинути напризволяще своїх пацієнтів і піти чи виконувати накази окупаційної влади, але намагатися хоч когось урятувати?

Читати ще: Детектив про з’їзд монархів: у Луцьку запланували другу літературну резиденцію

Авторка не робить однозначних висновків, залишаючи їх на розсуд читача. Спираючись на архівні матеріали і свідчення очевидців, Наталія Чайковська намагається відтворити атмосферу, в якій жили люди під час німецької окупації, віддає шану жертвам злочину, який скоїли нацисти в Горіховій діброві, та в притаманній їй манері протиставляє людяність і надію абсолютному злу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus