USD 41.30 41.75
  • USD 41.30 41.75
  • EUR 41.30 41.75
  • PLN 10.40 10.65

У Луцьку запрошують на фотовиставку «Незламність в об’єктиві»

5 Червня 2024 22:22
6 червня о 12:00 у Волинському краєзнавчому музеї відбудеться відкриття фотовиставки «Незламність в об’єктиві», присвяченої українському спротиву російській агресії, єдності народу, вірі у неминучу перемогу над ворогом.

На 84 світлинах, що складають фотовиставку, зображено різні аспекти прояву нескореності українців, зокрема фото демонструють діяльність українських військових з різних підрозділів, рятувальників Державної служби з надзвичайних ситуацій, поліцейських Національної поліції України в Донецькій області, медиків, волонтерів, усіх, хто проявляє незламність у боротьбі з окупантами.

Презентовані фотографії лише частково фіксують нескореність українського народу, його мужню боротьбу з російською навалою. Кожна світлина є свідченням сили духу та здатності українців боротися за рідну країну.

Читати ще: Маленька мрія, яку здійснили друзі та батьки: у Луцьку відкрилася фотовиставка пам’яті загиблого солдата

Виставку створив Донецький обласний краєзнавчий музей за підтримки Управління культури і туризму Донецької облдержадміністрації, Донецької обласної військової адміністрації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus