USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.55 10.74

У Луцьку запрацював перший супермаркет акумуляторів. Фото

Сьогодні 17:04
У Луцьку відкрили перший магазин «Акумулятор Сервіс» у форматі супермаркету. Він розташований неподалік центру міста – на вулиці Шевченка, 11. Упродовж місяця всі покупці акумуляторних батарей (АКБ) отримають подарунок.

Мережа «Акумулятор Сервіс» понад 10 років успішно працює у сфері продажу акумуляторів і рідин для автомобілів, реалізовуючи як роздрібні, так і гуртові замовлення. Основний напрям роботи – забезпечення якісними акумуляторами для різних видів техніки.

У новому супермаркеті можна придбати товари для мотоциклів, легковиків, вантажівок, сільгосптехніки або промислового користування. Доступний великий асортимент автомобільних рідин і хімії. Офіційне відкриття влаштували 6 вересня, а на святі запалив драйвом діджей Сергій Ткачук.
Серед брендів АКБ, що представлені на полицях, – Bosch, Varta, Exide, Red Horse, Forse, Vipiemme, Rocket та інші. Також у компанії є власна торгова марка Leopard.

Адреса: м. Луцьк, вул. Шевченка, 11 (приміщення супермаркету «Наш край»).

Графік роботи: понеділок-п’ятниця – 9:00–19:00; субота – 10:00–16:00, неділя – вихідний.
А ще мережа «Акумулятор Сервіс» не обмежується продажем товарів, надаючи покупцям низку послуг. Так, клієнт може випробувати безоплатну діагностику, а за потреби скористатися заміною акумулятора та здати вживаний на переробку. Працівники охоче нададуть професійну консультацію, аби підібрати відвідувачу потрібну АКБ.

До слова, крім Луцька, магазини «Акумулятор Сервіс» працюють у п’яти населених пунктах.

Слідкувати за «Акумулятор Сервіс»:

Офіційний сайт

Фейсбук

Instagram

*реклама
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus