USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.25 41.70
  • PLN 10.56 10.75

У Луцьку за вихідні виявили шістьох п'яних водіїв

25 Липня 2022 14:41
За вихідні дні правоохоронці виявили у місті Луцьку шістьох керманичів в стані сп’яніння.

Про це повідомляють у патрульній поліції Волині.

Патрулюючи на вулиці Гребінки, поліцейські помітили автомобіль Mercedes, в якого не світився габаритний ліхтар. Під час спілкування з водієм патрульні виявили ознаки алкогольного сп’яніння та згодом провели огляд за допомогою приладу Drager. Результат – 0,27 проміле.

Двох керманичів зупинили під час комендантської години для перевірки документів. Водія Mitsubishi з ознаками наркотичного сп’яніння зупинили на вулиці Набережній. Ще одного порушника затримали на проспекті Молоді, який керував Audi з ознаками алкогольного сп’яніння. Від проходження огляду в медичному закладі чоловіки відмовилися при двох свідках.

На вулиці Заповітна патрульні зупинили автомобіль марки Ford також під час дії комендантської години. Водій пройшов огляд за допомогою приладу Drager, який показав результат – 1,17 проміле.

Ще одного водія Renault в стані алкогольного сп’яніння виявили на вулиці Глушець. Громадянин пройшов огляд у медичному закладі. Результат – 1,12 проміле.

Ще один керманич Volkswagen дозволив собі поїздку у стані сп’яніння та без документів. Його охоронці порядку виявили на вулиці Домни Гордіюк. Від проходження огляду на місці зупинки відмовився.

На всі керманичів патрульні склали відповідні адміністративні матеріали, зокрема за ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus