USD 41.50 41.95
  • USD 41.50 41.95
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.50 10.70

У Луцьку за мініфутбольний кубок ВНУ змагаються шість університетів. Фото

9 Лютого 2023 18:47
В обласному центрі Волині стартував відкритий благодійний турнір з мініфутболу «Кубок Університету Лесі Українки» за підтримки Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом». За кубок змагаються шість університетів, а сам турнір присвячений Дню університету та відзначенню Днів Лесі Українки.

Мініфутбольні баталії стартували у спорткомплексі ВНУ 9 лютого.

Команди Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського, Луцького національного технічного університету, Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка, Національного університету «Острозька академія», Рівненського державного гуманітарного університету та господарів турніру, ВНУ, поділили на дві групи по три команди. У плей-оф вийдуть лише чотири колективи, які посядуть у своїх групах перші та другі місця.
Під час відкриття турніру у вітальному слові ректор ВНУ Анатолій Цьось побажав учасникам гарної, чесної, технічної гри та насолоди від матчів.

«І під час ковідних часів, і під час війни ми дуже мало збираємося. Тому гра є важливим елементом нашої соціалізації і подальшого спілкування. Я дякую кожній команді за те, що ви приїхали на Волинь до нашого університету. Ми віримо в спорт, Україну та нашу майбутню перемогу», – наголосив Анатолій Цьось.
Голова правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльода також привітала гостей спортивного свята.

«Сьогодні кожен наш захід ми маємо починати, проводити і завершувати думками про Збройні сили України та дякувати їм за можливість змагатися на відносно мирній території. Наші воїни докладають максимум зусиль, аби ми могли жити та займатися улюбленою справою. Тому наше завдання – допомагати їм усім, чим можемо. Ми маємо щодня докладати максимум зусиль для того, щоб ставати кращими, аби їх не підвести. Я бажаю вам перемог не лише сьогодні та завтра, а й щодня. Усім нам – великої перемоги», – побажала Катерина Шкльода.
Своєю чергою, керівник департаменту молоді та спорту Луцькради Володимир Захожий наголосив на важливості розвитку спорту в усіх регіонах України.

«Сьогодні у Луцьку та області спокійна ситуація, тому ми намагаємося часто проводити такі турніри. Хочемо, щоб команди з різних видів спорту відвідували наше місто, а ми завжди цьому сприятимемо. Сьогодні ви маєте можливість поспілкуватися і позмагатися. Нехай переможе найкращий», – зауважив Володимир Захожий.
Після вітальних слів турнір «Кубок Університету Лесі Українки» відкрив матч між ВНУ та Львівським державним університетом фізичної культури імені Івана Боберського.
Загалом же з груп в наступну стадію змагань вийдуть чотири команди, які зіграють у півфіналах. Відповідно, переможці півфіналів позмагаються за головний трофей турніру.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus