USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.40 10.55

У Луцьку з вікна випав 24-річний хлопець

Сьогодні 09:49
Трагічна подія трапилася сьогодні, 5 серпня, близько 7 ранку на вулиці Кравчука у Луцьку.

Як повідомили очевидці, з вікна багатоповерхівки випав молодий чоловік. Від отриманих травм від загинув.

Як зазначили Волинським Новинам в обласному центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, о 8.35 надійшов виклик про падіння чоловіка з 8 поверху на вулиці Кравчука. Медики, які прибули на місце події, констатували біологічну смерть чоловіка, у нього були травми несумісні з життям. Також на лівому зап'ясті була глибока різана рана.

У пресслужбі ГУНП у Волинській області своєю чергою повідомили, що до правоохоронних органів надходило повідомлення про подію.

Встановлено, що 24-річний чоловік вчинив самогубство. На місці події нині працює слідчо-оперативна група, яка встановлює усі обставини.

Читати ще: Відпочивальники на Пісочному дістали з озера тіло волинянина

Відомості відповідним чином будуть зареєстровані.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP Сьогодні 10:19
Виключив себе з військового обліку.
ще не зовсім свідоми Показати IP Сьогодні 10:48
Я не знав того хлопця особисто. Гірко, що така молода людина за власною волею пішла з життя. Але де були батьки. Колеги, ровесники, друзі? Невже не бачили зміни в його поведінці? Чому ніхто в скрутну днину чи годину для покійного не підставив йому плече?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus