USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.40 41.90
  • PLN 10.34 10.60

У Луцьку з пожежі у підвалі врятували чоловіка

17 Грудня 2022 13:54
Минулої доби волинські рятувальники ліквідували три пожежі у житлі.

Під час пожежі врятували людину, повідомили у ДСНС Волині.

Горіли господарські споруди у селі Долинка Іваничівської громади та у місті Ківерці. Обидві пожежі ліквідовані силами рятувальників.

О 19:53 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про пожежу в п’ятиповерхівці на вулиці Даньшина у Луцьку. На місці події працювали рятувальники 1-ї та 2-ї ДПРЧ міста Луцька. Пожежу, що виникла у підвалі п'ятиповерхівки, ліквідували о 20:15. Під час гасіння бійці ДСНС виявили у підвальному приміщенні чоловіка, вивели його із задимленого середовища й передали медиками. 62-річного чоловіка з опіками верхніх дихальних шляхів, обличчя та кистей рук госпіталізували до Луцької міської клінічної лікарні. Медики оцінюють його стан як середньої важкості.

Імовірно, до пожежі призвело необережне поводження з вогнем потерпілого.

Уже після опівночі, 17 грудня, горів дерев'яний житловий будинок на вулиці Роговій у Луцьку. Пожежу, що виникла в кухні, ліквідували рятувальники 2 та 25 ДПРЧ о 03:30. Імовірно, горіння виникло внаслідок короткого замикання електромережі.

Рятувальники закликають громадян дотримуватися правил пожежної безпеки у побуті: пильнуйте за справністю електромережі, пічного й газового обладнання, будьте обережні з відкритим вогнем, не залишайте дітей без нагляду. У випадку пожежі викликайте рятувальників за номером 101.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus