USD 41.15 41.47
  • USD 41.15 41.47
  • EUR 41.40 41.65
  • PLN 10.50 10.60

У Луцьку з нагоди Дня міста проведуть захопливий квест

9 Вересня 2020 16:23
У Луцьку з нагоди Дня міста запрошують взяти участь у квесті.

Про це повідомляють на сайті Тільки разом.

Одна з можливостей проявити себе, дізнатись більше про місто та ще й виграти приємні подарунки – це взяти участь у крутому квесті, організованому Департаментом сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради та Фондом Ігоря Палиці «Тільки разом».

«Ми дуже любимо наше місто і знаємо, що його любите і Ви. А от наскільки добре Ви його знаєте і обізнані з фактами про нього? Квест – це завжди захопливо! Зголошуйтесь і змагайтесь. На переможців очікують приємні сюрпризи!» – повідомили у Департаменті сім’ї, молоді та спорту.

Реєстрація за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfqpBV3dGw83tGiupCQ5-rOGKNdkOnTSvg96bX2-F_tdVYQuA/viewform

Дата: 12 вересня

Час: 18:00

Локація: Луцький Міський Молодіжний Центр (вул. Глушець, 22 б)
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus