USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.25 41.70
  • PLN 10.56 10.75

У Луцьку визначилися призери Кубка міського голови з баскетболу 3×3

26 Серпня 2024 22:57
24 серпня, у День Незалежності, відбувся останній етап та фінал Кубка міського голови з баскетболу 3×3. Традиційною локацією став мультифункціональний майданчик поблизу центрального парку Луцька.

Про це інформує пресслужба БК «Старий Луцьк-Університет».

На відкриття змагань завітали почесні гості: голова Волинської обласної ради Григорій Недопад, голова Наглядової ради клубу, депутат Волиньради Андрій Бокоч, депутат Волиньради Володимир Бондар. Після слів привітання та спільного виконання гімну відбулися поєдинки.
Читати ще: Перемогли «Терористи»: у Луцьку – літній кубок із баскетболу 3×3. Фото

За підсумками попередніх етапів до півфіналів пройшли чотири команди – «BM Group», БК «Пасат», «Моцні газ» та «Вологі Бобри». Зрештою, в поєдинку «BM Group» та БК «Пасат» впевнену перемогу святкували перші (21:10), а в іншому півфіналі «Вологі бобри» у конкурентному матчі здолали «Моцні газ» з рахунком 14:11.

В поєдинку за «бронзу» БК «Пасат» переміг «Моцні газ», а переможцями Кубка міського голови з баскетболу стала команда «ВМ Group», яка у фінальному матчі здолала «Вологих бобрів» (21:17).
Читати ще: Розвиток вмінь і пошук талантів: «Старий Луцьк» зібрав десятки дітей на баскетбольний тренувальний табір

На урочистому закритті змагань присутніх привітав директор департаменту молоді та спорту Луцької міської ради Володимир Захожий, який разом з головним тренером БК «Старий Луцьк-Університет» Дмитром Чайковським вручив медалі, кубок, грошові сертифікати та подарунки кращим командам турніру.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus