USD 41.00 41.40
  • USD 41.00 41.40
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.35 10.48

У Луцьку визначили переможців кубка з баскетболу 3х3 серед юнаків. Фото

Сьогодні 19:51
У Луцьку на спортивному майданчику поблизу Центрального парку завершився літній кубок з баскетболу 3х3. Упродовж дня юні спортсмени визначали переможців у трьох вікових групах.

Змагання організував баскетбольний клуб «Старий Луцьк-Університет», а підтримку надав Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом».

Цього разу за трофей боролися близько 15 колективів у категоріях U-12, U-14 та U-16. Їх поділили на групи. Юні спортсмени вражали не лише ігровими навичками, але й креативними назвами команд. Тому в призерах є дещо незвичні найменування.
Читати ще: Перемогли «Терористи»: у Луцьку – літній кубок із баскетболу 3×3. Фото

У категорії 12-річних бронзу здобула «Потрійна загроза», срібні медалі в «БК Нефери». А золоті медалі і звання переможців вибороли креативні і в грі, й у виборі назви «Бабаї».
Серед 14-річних на першому місці фінішував «ВЮБЛ 2010», на другому – «Аврора», на третьому – «Пончики Світязю».

Читати ще: Тренувалися три тижні: завершився другий баскетбольний табір від «Старого Луцька». Фото

А в найстаршій категорії змагалися баскетболісти, які вже мають досвід у всеукраїнських чемпіонатах. Місця розподілилися так: перше – «Приватбанк», друге – «Пасат», третє – «Скібіді-добраніч».
Головний тренер БК «Старий Луцьк-Університет» Дмитро Чайковський відзначив, що в Луцьку баскетбольні змагання відбуваються ледь не щотижня, а дітям збоку допомагають професійні тренери.

«На турнірі присутні чимало тренерів, які працюють із дітьми. Вони перевіряють навички і вміння баскетболістів. Загалом таке суперництво для спортсменів дуже корисне, бо потрібно грати швидко й завзято, що неабияк тренує лідерські риси», – акцентував Дмитро Чайковський.
Голова правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльода зазначила: баскетбольні турніри щоразу збирають чимало команд, що свідчить про любов дітей до спорту.

«Підтримка спортивних змагань серед дітей є одним із пріоритетних напрямів роботи Фонду. Ми хочемо, щоб діти вели здоровий спосіб життя, ставали сильнішими та активнішими, тому радо долучилися до літнього кубка з баскетболу. Цей вид спорту щоразу збирає на луцьких майданчиках десятки учасників. Сподіваюся, що участь в турнірі принесе користь юним спортсменам у їхньому становленні», — наголосила Катерина Шкльода.
Читати ще: На футбольному турнірі біля Луцька змагалися 13 команд: хто виграв. Фото

Наприкінці команди-призери отримали пам’ятні кубки та медалі. Організатори анонсували, що до завершення літа в Луцьку відбудуться інші баскетбольні активності.

Дмитро КЛИМЧУК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus