USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.55

У Луцьку виступив єдиний в Україні володар трьох Золотих дисків Степан Гіга

27 Травня 2021 08:57
З великим ювілейним концертом у Луцьку виступив народний артист України, єдиний в Україні володар трьох золотих дисків Степан Гіга.

Концерт відгримів 26 травня і зібрав чимало прихильників творчості відомого співака. Зустріч із метром української музики відбулася у Волинському академічному обласному музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка. Справжнє свято для шанувальників власника золотого тенору організувала івент-агенція «Tikhonov сoncert and event agency».

Під час виступу Степан Гіга разом із гуртом «Друзі мої» подарували лучанам незабутній і чудовий вечір.
Протягом концерту прозвучали кращі і улюблені хіти. Окрім Степана Гіги у концертній програмі взяла участь заслужена артистка України – Квітослава Гіга (донька співака), заслужений артист України «SteveG» (Степан Гіга молодший), маленький містер Прикарпаття, телеведучий, володар Гран-Прі міжнародного фестивалю у Празі – Даніель (внук артиста).
Традиційно, незмінним ведучим концерту був заслужений артист України Ігор Мельник.

«А зараз на сцену виходить молодий, симпатичний у деяких місцях артист», – пожартував шоумен про себе. Він розповів публіці низку дотепних гуморесок та жартів, чим неабияк оживив атмосферу у глядацькій залі.
Свій виступ метр української естради розпочав із, мабуть, з одного із найвідоміших хітів – «Цей сон». Вже з перших хвилин чи не весь зал впевнено підспівував співакові. «За тебе все віддам», «Друзі мої», «Яворина», «Наталі», «Моїй дружині» – під ці та інші шлягери лучани й підтанцьовували, підспівували, а подекуди й витирали сльози.
«Я вдячний Богу за те, що можу стояти перед вами на цій сцені. Бо найбільший наш скарб – це ваші щирі посмішки і ваша тепла аура. І ми вам дякуємо за все!» – звернувся Степан Гіга до глядацької зали.
Варто зауважити, що наприкінці концерту добряче розігріта публіка охоче підтанцьовувала під композиції артиста.

А ось хіт-реквієм «Яворина» присутні у залі слухали стоячи.
Лучани гаряче прийняли шанованого співака, тож неодноразово кликали його заспівати на біс.

Вікторія СЕМЕНЮК

Фото автора
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus