USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.55

У Луцьку – виставка-продаж робіт, присвячених війні та воїнам «Азова». Фото

10 Листопада 2022 18:28
У День української писемності та мови у Волинському обласному академічному музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка відбувся благодійний захід на підтримку ЗСУ – виставка-продаж картин, а також містично-патріотичний перформанс, присвячений російсько-українській війні.

Під час заходу збирали кошти 72-й бригаді, які військові планують спрямувати на купівлю авто для своїх потреб.

До уваги присутніх було представлено картини художниці з Києва Наталії Мелес та місцевої талановитої художниці Анастасії Куц. Усі роботи присвячені російсько-українській війні. Одну з робіт під час заходу продали на аукціоні за дві тисячі гривень.
Роботи луцької художниці вже доволі впізнавані, адже її картини із захисниками України, що героїчно відстоювали Маріуполь, набувають неабиякої популярності серед користувачів соцмереж. Анастасія Куц відзначила, що ця подія для неї є дуже трепетною, адже це перша у її творчості виставка робіт. Особливо вона пишається тим, що її картини несуть у собі соціальну цінність та допомагають наблизити перемогу України.
Читати ще: «Весь свій біль я вилила в роботу». Луцька художниця – про портрети захисників Маріуполя, русню у TikTok та Макса Коржа

Під час заходу також відбувся містично-патріотичний перформанс, який зрежисувала заслужена артистка України Світлана Органіста. В основу перформансу покладено ідею незламності українського духу та непереможної стійкості народу України у війні з росією. Фінал – беззаперечна перемога України.
Відзначимо, що виставка розпочалася 9 листопада та триватиме до 13 листопада у фоє на другому поверсі драмтеатру. Картини можна не лише подивитися, а й придбати.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus