USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.25 41.60
  • PLN 10.50 10.65

У Луцьку виявили напівпритомну жінку, яка замерзала біля смітників

7 Лютого 2018 12:29
7 лютого працівники Луцького міськрайонного відділу Управління ДСНС України у Волинській області спільно з співробітниками поліції та медичної служби провели профілактичний рейд по місту Луцьку для виявлення осіб без постійного місця проживання.

Про це повідомили у прес-службі волинських рятувальників.

На вулиці Привокзальній з особами, які опинилися у складних життєвих обставинах, учасники рейдової групи провели профілактичну бесіду та вручили листівки з правил пожежної безпеки та запобігання обмороженням в умовах низьких температур.

Рейдовики виявили жінку, яка перебувала в напівпритомному стані та замерзала біля смітників. Їй на допомогу направили швидку медичну допомогу.

Як наголосив начальник Луцького міськрайонного відділу Управління ДСНС України у Волинській області підполковник служби цивільного захисту Василь Оліферчук, щоб запобігти переохолодженню людей без місць постійного проживання та інших малозахищених верств населення, у Луцьку організовано роботу територіального центру соціального обслуговування та надання соціальних послуг на вулиці Данила Галицького, 18, де можна зігрітися, помитись, отримати теплий одяг і харчування.

«Окрім того, у місті діє Центр обліку бездомних осіб благодійного фонду «Переображення» на вулиці Станіславського, 15а, який може одночасно прийняти до 10 осіб. У центрі безхатченки та особи які опинилися у складних життєвих обставинах можуть отримати гарячу їжу, одяг та залишитися на ночівлю», - зазначив Василь Оліферчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
та що ви кажете Показати IP 7 Лютого 2018 12:41
вам треба звітувати хоч про щось бо зарплату отримуєте а нічого не робите))))))але не треба забувати що й серед ваших дармоїдів є дійсно героїчні люди,які рятують життя та майно людей у вогні..А ці безхатьки там постійно живуть сплятьі на життя заробляють продажем мукуларури та пляшок....там місцевіц бояться ввечері пройти бо вони там пяні постійно дибоширять і страх наганяють....і дітей постійно треба проводити навітьудень
1 Показати IP 7 Лютого 2018 14:48
"Центр обліку бездомних осіб благодійного фонду «Переображення» на вулиці Станіславського, 15а, який може одночасно прийняти до 10 осіб.". Невелика помилка,не 10, а 12 ліжкомісць.
пожирай слабых Показати IP 7 Лютого 2018 14:57
минус 8 млн населения и будет еще больше доведенных до животного состояния людей. Социальна держава. Выше про бомжей негодуют, а это брошенные обществом люди. Обществом, которое отгораживаясь от слабых уеичтожает само себя со всеми вытекающими.
59 до пожирай слабых Показати IP 7 Лютого 2018 15:33
Класно сказано(написано)! А ви особисто, що зробили для цих людей, хоч одному допомогли? Чи тільки коменти можете давати?
лучанин до 59 Показати IP 7 Лютого 2018 16:33
Відверто кажучи, дратують вирази, а ви що зробили? а ви чим допомогли? Такі питання задавайте олігархам, які розікрали країну(приватизація) довели народ до зубожіння, а потім таким як ви розказують, що кожен сам коваль свого щастя. Звичайно допомагати людям треба, без цього ніяк, але ставити притензія пересічним громадянам, а ти що зробив для когось якось некоректно. Платники податків платять чималі кошти на різні соціальні служби, поліцію і т.д. і це вони повинні виконувати соціальну і захисну роботу.
59 до лучанин Показати IP 7 Лютого 2018 18:53
Легше всього на когось перекласти відповідальність.І кожен, хто живе на гроші платників податків (поліціянт,соціальний працівник тощо) робить свою роботу. Мабуть буде некоректно і те,що ми всі ниємо в інеті,як погано нам жити.Воняють бездомні,зроби щось інше,що не воняє...Вибачайте,перестану писати коменти. Поки у нас такий менталітет, нічого не поміняється.Самим потрібно мінятись...жаль далеко нам до цього...
59 Показати IP 7 Лютого 2018 15:50
Общество (суспільство укр.) це не щось абстрактне. Це ВИ ,Я, СУСІД по квартирі (будинку) та багато інших ЛЮДЕЙ. З цього потрібно починати,а коментувати,сидячи у теплій квартирі (кабінеті) не велике геройство....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus