USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.55

У Луцьку виготовлятимуть окопні свічки для 14 ОМБр

10 Листопада 2022 21:01
Волонтери України масово виготовляють окопні свічки для воїнів Збройних Сил, адже кожна виготовлена свічка – це підтримка наших воїнів в темну пору доби, це тепло наших сердець для українських захисників. До вищевказаної акції приєднався також департамент економічної політики Луцької міської ради.

Про це інформують у міськраді.

Пасічники Луцької громади, за посередництвом департаменту, передали продукти бджільництва (віск) волонтеру Сергію Лавренюку, який з друзями виготовлятиме окопні свічки воїнам 14 окремо механізованої бригади імені князя Романа Великого.
«Бджолярам», які долучилися до акції (Байда Алла, Максимюк Євгеній, Марчук Віктор, Авраменко Василь, Бегаль Юрій, Бабій Андрій, Мещеряков Юрій, Дмитрук Володимир, Пасічник Олександр, Єсип Михайло, Остапчук Віктор та інші) висловлюємо вдячність за допомогу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus