USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

У Луцьку вшанували пам’ять загиблих захисників України

1 Жовтня 2023 11:17
Цьогоріч Україна вперше відзначає День захисників і захисниць України, свято Покрови Пресвятої Богородиці, День українського козацтва, річницю створення Української повстанської армії 1 жовтня. Ці свята були запроваджені в різні роки і навіть століття, але зараз їх об’єднує щире бажання народу висловити вдячність тим, хто боровся і бореться за незалежність України і чия мужність заслуговує найвищої пошани.

Сьогодні на Театральному майдані Луцька відбувся захід, присвячений вшануванню пам’яті полеглих захисників України, повідомили у міськраді.

Захід розпочався о 9.00 з загальнонаціональної хвилини мовчання. В цю мить вся країна зупинилася, аби схилити голови перед безсмертним подвигом та жертовністю Героїв України.

Віддати данину пам’яті полеглим захисникам на Театральний майдан прийшли Луцький міський голова Ігор Поліщук, представники органів влади області, керівники установ та організацій, родини Героїв, лучани. Вони поклали квіти до пам’ятного фотостенду «Герої Небесної Сотні – Загинули за Єдність України».

Вічна пам’ять, честь та слава Героям України!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ще не зовсім свідоми Показати IP 2 Жовтня 2023 12:22
Гірко на душі.Дуже...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus