USD 41.10 41.50
  • USD 41.10 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.55 10.75

У Луцьку впіймали 6 машин, які зливали смердючу «воду»

4 Липня 2017 15:45
На вулиці Мамсурова масово зливають нечистоти, а лучани потерпають від неприємного запаху. Про це інформують у прес-службі громадського формування «Варти порядку», яке у Луцьку здійснює «полювання» за водіями підприємств, які зливають нечистоти.

Вчора, 3 липня, на вулиці Мамсурова вартівці зафіксували аж шість машин, які зливали нечистоти.

Водії переконують, що зливають тільки воду, якою охолоджують ковбасу, та чомусь та «вода» має нестерпний запах. Серед документів у представників підприємства тільки договір.

Зауважимо, кожна машина повинна мати напис: «Вивіз нечистот» та мати довідку про кількість скинутих стоків. Цього всього у водіїв немає. «Варта порядку» зафіксувала цей випадок, і відповідні документи будуть направлені до компетентних органів.

Нагадаємо, рішенням міськвиконкому було встановлене єдине місце зливу нечистот на вулиці Мамсурова.

«Луцькводоканал» зобов’язався вести облік зливу та перевіряти договори у перевізників, визначили й час можливого зливу з 9 до 18 години, однак всі продовжують ігнорувати ці вимоги.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
лучанка Показати IP 4 Липня 2017 15:56
заставити! злити ці всі машини на подвір"я власників - ковбасників!
66677788 Показати IP 4 Липня 2017 16:11
Скільки це може продовжуватись??? Два ванючих ковбасника травлять все місто!!! Мразь яка зараз сидить в прокуратурі все покриває бо не може нажертися хабарями і всі служби затихли!!! А Ви далі шукайте путіна шмутіна!!! ТУТ ВОНО - ТЕ ***ЛО ПРО ЯКЕ ВИ ВИЄТЕ!!!
Клава Показати IP 4 Липня 2017 16:45
Треба спалити ці гівновози, або привести у непридатний стан, якщо влада неспроможна вирішити це питання законим шляхом... Учора вонища стояла по усьому місту від ДПЗ до вокзалу...
ххх до Клава Показати IP 4 Липня 2017 22:05
ковбасники зливають багато років.а смердіти стало недавно.маніпуляція. із львівським сміттям теж.
Ігор луцький Показати IP 4 Липня 2017 16:53
А казали,що сморід через завод етанолу,який з травня не працює.А смердить то регулярно.
Пасажир до Ігор луцький Показати IP 4 Липня 2017 20:29
Працює!
Лучанин Показати IP 4 Липня 2017 18:15
А той на ІЖику теж щось зливав чи просто вс*ався? О от ніхто не задавався питанням - якщо та вода так смердить, то чи можна їсти ту ковбасу?
Німкеня Показати IP 4 Липня 2017 20:58
Доброго здоров`я))) Я так собі думаю, а може заварити той люк ))) і трішки прибетонувати))) всі проблеми зникнуть на якийсь час , а потім знову заварити і так поки їм не набридне. Ну і звичайно інший спосіб , такий як пропонують заводу по виробництву біоетанолу, та й так як роблять закордоном - нехай ставлять на свої виробництва системи очистки нечистот і відходів від виробництва "НАТАРАЛЬНИХ КАВБАС". Якось так.
До німкені до Німкеня Показати IP 4 Липня 2017 23:24
Мозок собі завари, отвір 1м. Діаметром буде смердіти на весь Луцьк? Куди зливати нечистоти приватного сектору в якого не має центральної каналізації? В тебе дома стоїть система очистки?
@ Показати IP 4 Липня 2017 21:34
А хто дозволив зливати на Чернишевського біля інфекційноі на зупинці сьогодні сморід стоіть
Пройшло Показати IP 5 Липня 2017 08:10
рішенням міськвиконкому було встановлене єдине місце зливу нечистот на вулиці Мамсурова. То кого вони зловили ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus