USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

У Луцьку вперше права на встановлення тимчасових споруд продали з аукціону

23 Квітня 2021 21:53
У Луцькій міськраді відбувся перший аукціон з продажу права на встановлення тимчасових споруд. У результаті на деяких об’єктах плата зросла в рази від стартової ціни.

Про це під час щотижневого онлайн-звіту повідомив Луцький міський голова Ігор Поліщук.

Він розповів, що в міськраді відбувся аукціон на право встановлення тимчасових споруд. Цього разу на торги виставили 15 місць.

«Ми встановили нові правила, щоб збільшити доходи бюджету й уникнути корупційних ризиків при вирішенні питання встановлення тимчасових споруд. Інформація про всі споруди є на сайті Луцької міської ради», – пояснив він.

Водночас міський голова звернув увагу на два об’єкти. Перший – місце для тимчасової споруди на проспекті Відродження, площею 30 квадратних метрів. Стартова ціна була 1 623 гривні на місяць, а на аукціоні ціна зросла до 24 654 гривень на місяць. Так лише з однієї споруди міський бюджет буде отримувати майже 300 тисяч гривень на рік.

Другий об’єкт розташований на вулиці Кравчука. Стартова ціна за право розмістити там тимчасову споруду, площею 15 квадратних метрів, була 1043 гривні. А під час торгів вона зросла до 14 400 гривень.

«Таким чином стараємось наповнювати бюджет, щоб мати ресурс для вирішення тих чи інших проблем, які є в нашій громаді», – наголосив він.

Крім того, у Луцьку зупинки громадського транспорту зразка 2000-х років замінять на нові, сучасні та естетично привабливі варіанти.

Юлія МАЛЄЄВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
опа Показати IP 23 Квітня 2021 22:20
А ми дивуємось чому в нас ціни на товари високі. Барига в день більше 800 грн буде віддавати лише за оренду. Нормально потрібно на цінах накрутити щоб на зп найманим вистачило і собі на карман ще лишилось.
Краще пізно ... Показати IP 24 Квітня 2021 07:26
Нарешті розродилися після десяти років постійних нагадувань !
дідо Показати IP 24 Квітня 2021 12:27
а туалет там буде?... а вода,що працівник помив руки ?..... знову бомжатники пдодять.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus