USD 40.90 41.30
  • USD 40.90 41.30
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

У Луцьку – вперше чемпіонат міста з бразильського джіу-джитсу

21 Квітня 2018 18:12
Відкритий чемпіонат міста Луцька з бразильського джіу-джитсу – «LUTSK OPENNOGI» зібрав більше сотні спортсменів з різних регіонів України. За призові медалі змагалися як діти, так і дорослі.

Чемпіонат відбувається в обласному ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні.

На урочистому відкритті змагань голова Федерації панкратіону, греплінгу та бразильського джиу джитсу у Волинській області Михайло Савчук подякував усім, хто долучилися до цього дійства, та побажав успішних виступів.
Директор департаменту сім'ї молоді та спорту Олексій Веремійчик зауважив, що подібні заходи не лише популяризують спорт та здоровий спосіб життя, а й роблять Луцьк популярним туристичним містом для гостей.

«Коли до нас приходять із пропозиціями, то вже видно, як люди працюють в своєму напрямку над розвитком спорту, як у них «горять очі». Не залежно, чи була б до цього заходу долучена міська рада, чи ні – змагання відбулися б. Але ми розуміли, що сприяючи змаганням, вдасться покращити їх, допомогти із нагородною атрибутикою та низкою технічних моментів.

Більше того, до нас приїхало багато гостей з інших регіонів, що позитивно впливає на розвиток туризму в місті і на промоцію Луцька», - каже Олексій Веремійчик.
Представник дитячо-юнацький борцівський клуб «Copacabana» м. Рівне Олена Ліснічук зауважує, що тут хлопчаки стають справжніми чоловіками.

«Змагання – це надзвичайно великий досвід для спортсмена, адже тут загартовується дух, спортсмен повинен зібратися і показати себе з найкращої сторони. Усе це робить дитину сильною зараз і сильною особистістю в майбутньому. Нам дуже подобається тутешній рівень організації, хороше суддівство, все чудово. Приємно й те, що рівень спортсменів високий, навіть коли змагаються дітки й показують професійні сутички», - розповіла борчиня.
Загалом участь у змаганнях взяли спортсмени із десяти регіонів України, а це близько 150 джитсерів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus