USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.35 10.50

У Луцьку водій скоїв ДТП, утік додому й «після цього випив»

9 Березня 2018 15:37
8 березня відзначилось затриманням кількох нетверезих водіїв.

Одного з них патрульні затримали у Луцьку близько 17 години, після того як надійшло– повідомлення про ДТП з залишенням місця пригоди. Про це повідомляють у прес-службі патрульної поліції Волині.

Водій Mercedes зіткнувся з мікроавтобусом, не дотримавшись безпечної дистанції та бокового інтервалу, й залишив місце події.

Патрульні оперативно встановили дані власника транспортного засобу, на якому скоїли ДТП, та направились за місцем його проживання. Тут вони виявили пошкоджений легковик та водія – з ознаками сп’яніння. Той повідомив, що вживав алкоголь уже після скоєння ДТП, бо…злякався. Освідування показало 1,6 проміле алкоголю в його крові.

Окрім цього, нагадаємо, 8 березня у Луцьку на вулиці Ковельській нетверезий водій Fiat скоїв наїзд на неповнолітню дівчину, її забрали в лікарню.

Того ж дня ще одного водія у стані сп’яніння затримали в Ковелі на вулиці Заводській. Спочатку його зупинили за порушення ПДР, але при подальшому спілкуванні помітили ознаки наркотичного сп’яніння. Огляд той проходити відмовився у присутності 2 свідків. Тож полісмени оформили на порушника відповідний протокол.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Andrew Показати IP 9 Березня 2018 16:12
На скільки пам'ятаю - то і після ДТП вживати не можна. Прирівняють до їзди в стані не тверезому. Так колись було в ПДР написано. Думаю, що і в нових ПДР так і є.
Я Показати IP 10 Березня 2018 08:44
Видати кожному по пістолету і по резиновій пулі з шурупом

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus