USD 41.70 42.00
  • USD 41.70 42.00
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.55 10.67

У Луцьку водій Volkswagen збив 9-річну дівчинку

Сьогодні 11:31
За минулу добу на Волині трапилося чотири ДТП, в яких постраждали люди, дві з них за участі мотоциклістів.

Про це повідомляє поліція Волині.

Так, 15-річний житель села Осівці не впорався з керуванням мотоциклом Viper та зіткнувся із парканом. Аварія трапилася у сусідньому селі Грудки. Хлопець отримав травми, його госпіталізували до лікарні.

Ще одна ДТП сталася між населеними пунктами Туполи та Старі Кошари. 57-річний водій маршрутного автобуса Mercedes-Benz Sprinter не врахував дорожньої обстановки, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся із вантажівкою DAF під керуванням 41-річного волинянина. Водій мікроавтобуса травмувався, його ушпиталили, ще дві пасажирки отримали легкі тілесні ушкодження, після надання медичної допомоги їх відпустили додому.
Читати ще: На Волині – смертельна ДТП: зіштовхнулися Audi та ВАЗ

У Луцьку цього ж дня 56-річний керманич Volkswagen на вулиці Наливайка допустив наїзд на 9-річну дівчинку. Це відбулося поза пішохідним переходом. Школярку госпіталізували.
А близько опівночі поблизу села Цумань 21-річний місцевий мешканець, керуючи мотоциклом Ліфан, не врахував дорожньої обстановки та допустив наїзд на тварину. Як наслідок – він та 17-річний пасажир транспортного засобу отримали травми, їх госпіталізували до лікарні. Також встановлено, що водій за кермом був напідпитку.
На місцях ДТП працювали слідчі поліції. За усіма фактами розпочато кримінальні провадження за ст. 286 Кримінального кодексу України. У рамках досудового розслідування буде з’ясовано усі обставини аварій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus