USD 40.50 40.83
  • USD 40.50 40.83
  • EUR 40.75 40.90
  • PLN 10.00 10.15

У Луцьку водія «ВАЗа», який п’яним в’їхав в інше авто, на три роки позбавили прав

9 Червня 2024 06:14
У Луцьку судили водія автомобіля «ВАЗ» за те, що кермував авто п’яним та скоїв ДТП.

Про це йдеться в постанові Луцького міськрайонного суду.

Як зазначається, 6 травня 2024 року о 18:50 Микола Ф. керував автомобілем «ВАЗ 21011» на вулиці Ковельська. Водій не дотримався безпечної дистанції та зіткнувся з автомобілем Fiat, що зупинився попереду. Унаслідок ДТП транспортні засоби отримали механічні пошкодження.

Поліцейські провели огляд винуватця аварії на стан алкогольного сп’яніння за допомогою приладу «Drager». Результат тесту показав 2,20 проміле алкоголю в крові.

Читати ще: Так втікав від патрульних, що в’їхав у дерево: на Волині винуватця аварії оштрафували на 850 грн

Також з’ясувалося, що чоловіка спіймали п’яним за кермом авто вдруге за рік.

На судовому засіданні обвинувачений свою вину підтвердив. Вчинення правопорушення також підтверджується протоколами, схемою місця ДТП, актом огляду на стан алкогольного сп’яніння, відеозаписом.

У підсумку суд визнав Миколу Ф. винним у вчиненні адміністративних правопорушень, передбачених ст.124 та ч.2 ст.130 КУпАП. Його оштрафували на 34 тисячі гривень та позбавили водійського посвідчення на три роки.

Дмитро КЛИМЧУК

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus