USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.40 10.55

У Луцьку водія, який п’яним влетів у приватний двір та намагався відкупитися, оштрафували на 17 тис. грн

5 Серпня 2023 22:45
В обласному центрі Волині водія, який п'яним в'їхав у приватний двір, а потім намагався вирішити питання з патрульними за 1000 гривень, оштрафували на 17 тисяч гривень.

Відповідний вирок ухвалив Луцький міськрайонний суд.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, водія Volkswagen Transporter Віктора М. судили за адміністративні правопорушення, за які передбачена відповідальність ст. 124 та ч.1 ст. 130 КУпАП. Його оштрафували на 17 тисяч гривень та позбавили водійського посвідчення. Проте у повідомленні патрульної поліції йшлося, що водій цього транспортного засобу також пропонував патрульним хабар, але у постанові суду про це вказано не було.

Справу про хабар суд таки розглянув нещодавно. У матеріалах йдеться про те, що п’яний керманич Volkswagen Transporter Віктор М. не врахував дорожньої обстановки та врізався у паркан. Аби уникнути адміністративної відповідальності, чоловік намагався дати патрульним тисячу гривень неправомірної вигоди.

Під час розгляду справи він визнав свою вину у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.369 КК України.

Суд оштрафував Віктора М. на 17 тисяч гривень.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Дебілко Показати IP 5 Серпня 2023 23:01
Тисячу гривень ха ха ти реально дебілко))))
Знаю Показати IP 5 Серпня 2023 23:31
Щось мало дали

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus