USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.25 41.70
  • PLN 10.56 10.75

У Луцьку внаслідок атаки росіян загинув 83-річний чоловік

Сьогодні 18:51
У Луцьку під час ранкової атаки росіян загинув 83-річний чоловік. Кількість осіб, які отримали тілесні ушкодження, збільшилась до шістьох.

Про це повідомляє поліція Волиніської області.

Внаслідок ворожого обстрілу загинув 83-річний цивільний лучанин. Також пошкоджені житлові будинки та майно людей.

Ті, хто постраждали чи в кого пошкоджене майно, можуть звертатись до поліції за номером 102 для отримання необхідних консультацій: уже телефонували понад 35 осіб. На місці продовжує працювати координаційний штаб: поліцейські вже відібрали понад 65 заяв від постраждалих.

Поліція продовжує працювати на місці ударів та документувати наслідки атаки.
Читати ще: Куди можуть звертатися лучани, які постраждали сьогодні від вибухів у місті

Нагадаємо, сьогодні близько 8:30 ранку сталося влучання у багатоквартирний житловий будинок на одному з проспектів, у результаті чого пошкоджено майно громадян та споруда. Рятувальники ліквідували наслідки горіння та руйнувань конструкцій в квартирі, мешканцям надавалась допомога для евакуації в безпечне місце.

Близько 10:00 у Луцьку втретє за ранок пролунали вибухи. Пошкоджені ще один житловий будинок і господарська будівля на околиці Луцька сьогодні вранці.
Читати ще: У Луцьку виділять 14 мільйонів для ліквідації наслідків обстрілу та компенсації постраждалим

За процесуального керівництва прокурорів Волинської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

У більшості мікрорайонів міста зникли вода та світло.

Відновити електропостачання намагатимуться до 20 години 26 серпня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus