USD 41.20 41.65
  • USD 41.20 41.65
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.26 10.50

У Луцьку влаштували екскурсію для дітей військовослужбовців

3 Жовтня 2023 19:58
1 жовтня є важливою датою для України, оскільки вона поєднує в собі кілька важливих подій. У цей день відзначають свято Покрови Пресвятої Богородиці, День українського козацтва та День захисників та захисниць України.

Із цієї нагоди спеціалістами управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з працівниками комунального підприємства «Луцький зоопарк» організовано та проведено екскурсію для дітей із сімей військовослужбовців, повідомляє Луцька міська рада.
Під керівництвом екскурсовода, діти та їхні батьки мали змогу спостерігати за життям левів, мавп, інших екзотичних тварин, а також дізнатися імена деяких із них. Екскурсія стала окремим заходом для дитячого навчання та розвитку, під час якого було надано відповіді на запитання, які цікавили юних дослідників.
Завершальним, найприємнішим етапом стала мить нагородження дітей подарунками за участь у пізнавальній вікторині «Моя країна та її історія», яку підготували та провели працівники управління.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus