USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

У Луцьку відзначили представників сфери туризму та відпочинку

27 Вересня 2023 16:11
З нагоди Всесвітнього дня туризму голова Волинської обласної ради Григорій Недопад зустрівся із представниками галузі подорожей та рекреації.

Розпочинаючи захід, голова облради наголосив, що попри другий рік воєнного стану туристична галузь Волині працює і навіть демонструє розвиток, інформують в облраді.

«Про це свідчать надходження від туристичної галузі, з початку цього року до бюджетів усіх рівнів надійшло близько 13 млн гривень. Це туристичний збір, та інші види податків. Щиро дякую вам за те, що продовжуєте працювати, а ще активно долучатися до волонтерської діяльності. Без сумніву після перемоги для вас відкриються нові можливості та перспективи в мирній Україні, – наголосив Григорій Недопад. – Наша країна загалом і Волинь зокрема багата безліччю унікальних туристичних локацій. У нашого регіону є хороший потенціал та ресурси для розвитку водного туризму. Переконаний, що нам неодмінно стане у нагоді досвід та партнерство із сусідньою Польщею, де цей вид активності розвивається досить потужно».

Читати ще: Квест, екскурсії та перегляд фільму: як у Луцьку відзначатимуть День туризму

Кращим представникам туристичного бізнесу та активу області голова Волиньради вручив низку відзнак та сувеніри з туристичним брендом області.

Так, за сумлінну працю, високий професіоналізм, відданість справі, вагомий особистий внесок у розвиток туристичної галузі Волині, подяки голови обласної ради отримали: керівник туристичного клубу «Світязь Active» Володимир Кубай, директор КП «Туристично-інформаційний центр Володимирської міської ради» Ірина Ковальчук, завідувачка сектором з питань туризму Управління культури, молоді, спорту та туризму виконавчого комітету Ковельської міської ради Ірина Зінчук, керівник туристичного клубу «Шалені весла» Віталій Веремчук, керівник туристичного клубу «Volyn River Club» Андрій Пилипюк та приватний підприємець Петро Зуб.

Подяки голови обласної ради також оголошено трудовим колективам Поліського лісового офісу державного підприємства «Ліси України», турагенцій «Людмир» і «Прикарпаття-готель-сервіс», готелів «Срібні лелеки» та «Україна», а також готельно-ресторанного комплексу «NOBLE».

Присутні також обговорили проблеми та перспективи розвитку галузі та напрацювали спільний план дій у цей непростий для держави час. Зокрема, з’явилась ініціатива задля покращення комунікації між суб’єктами галузі та органами місцевого самоврядування утворити обласний туристичний альянс.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus