USD 41.00 41.35
  • USD 41.00 41.35
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.25 10.50

У Луцьку відзначили матерів загиблих Героїв

6 Травня 2022 16:14
Щороку у другу неділю травня в Україні відзначають День матері. Свято встановлене Указом Президента від 10 травня 1999 року. Цього дня вітають матерів і вагітних жінок – майбутніх мам.

З цієї нагоди Луцький міський голова Ігор Поліщук у Палаці культури міста Луцька зустрівся з матерями військових Луцької громади, які віддали свої життя, боронячи незалежність нашої країни у війні з російським агресором, йдеться на сайті міської ради.

Ігор Поліщук подякував жінкам за жертовність та наголосив, що подвиг їхніх дітей назавжди вписано золотими літерами в історію України, історію нашого міста. Згодом усі у залі хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих.

«Дякую вам за ваш материнський подвиг. За те, що народили, виростили та виховали справжніх Героїв, завдяки мужності та відвазі яких, ми сьогодні можемо зібратись тут. У нас не стріляють, у нас немає окупації, ми можемо жити відносно мирним життям. Низький уклін вам. Хочу побажати міцного здоров’я, добра, злагоди, довголіття, миру та спокою. Щоб Господь дарував вам довге життя та бажання жити, не дивлячись на ті втрати, які ви маєте, на превеликий жаль. Нехай вашим синам, нашим мужнім Героям та справжнім чоловікам, Господь дарує Царство небесне», – зазначив Ігор Поліщук.




Урочисту атмосферу дійства продовжили вихованці дитячої художньої студії. Вони декламували вірші, співали пісні, розчуливши матерів до сліз. Опісля матерям подарували патріотичні малюнки та сувеніри.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus