USD 41.10 41.44
  • USD 41.10 41.44
  • EUR 41.20 41.45
  • PLN 10.35 10.50

У Луцьку відзначили 9-ту річницю створення Національної гвардії

24 Березня 2023 15:32
Сьогодні, 24 березня, напередодні Дня Національної гвардії у Палаці культури Луцька відбулися урочистості. Цього року відзначають 9-ту річницю створення цього військового формування.

Про це повідомляє Луцька міська рада.

На початку заходу присутні вшанували хвилиною мовчання тих, хто віддав своє життя, захищаючи територіальну цілісність України.
Звертаючись до колег, командир військової частини 1141 Національної гвардії Василь Гуртовий висловив вдячність за відданість військовій присязі та зауважив, що професіоналізм гвардійців оцінений на найвищому рівні.
Зі словами вітань до військовослужбовців звернулась заступник міського голови Ірина Чебелюк. «Повноваження функцій Національної гвардії з початку повномасштабного вторгнення посилились. Ви як ніхто усвідомлюєте, що кожен день може принести і тривожні вісті, і неприємні новини, але ви вірите у Перемогу та наше велике майбутнє. Нехай ця віра не згасає у ваших серцях, адже Україна вистоїть та переможе. Нехай Господь посилає вам здоров'я та довгих років життя», - зазначила вона й з нагоди свята вручила нацгвардійцям відзнаки від міської ради.
Нацгвардійців також нагородили подяками та грамотами від керівництва обласної влади. Патріотичні пісні та концертні номери стали символічним дарунком для присутніх.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus