USD 41.00 41.35
  • USD 41.00 41.35
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.25 10.50

У Луцьку відзначили 8-у річницю загальноміської акції «Ранкова гімнастика для всіх»

Сьогодні 21:15
У Луцьку 28 липня близько сотні активних і спортивних учасників, які ведуть здоровий спосіб життя та дбають про своє фізичне здоров'я (діти, молодь, дорослі, люди старшого віку), прийшли на спортивний майданчик ЗЗСО № 21 (вул. Кравчука, 14), щоб разом відзначити 8-му річницю загальноміської акції «Ранкова гімнастика для всіх», яку започаткувала Луцька міська рада.

Про це повідомляє пресслужба міськради.
Мета:

- популяризація здорового способу життя та фізичної культури та спорту;

- покращення фізичної форми;

- психологічне розвантаження;

- ранкове енергетичне наповнення.

Читати ще: Волинянка представлятиме Україну на чемпіонаті світу з легкої атлетики

Організатори: комунальний заклад «Луцький міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Луцької міської ради» та департамент молоді та спорту Луцької міської ради за підтримки мережі фітнес центрів «Інтер Атлетика» і компанії Kangen water Луцьк.
Захід розпочався із вшанування пам’яті всіх тих, хто віддав свої життя за свободу та незалежність нашої держави. Всі разом виконали державний гімн України.
Читати ще: Перемогли «Терористи»: у Луцьку – літній кубок із баскетболу 3×3. Фото

Потому заслужений тренер України з пауерліфтингу Олег Хом’як та триразова учасниця Олімпійських ігор Надія Боровська виконали забіг з усіма учасниками акції з прапором Національного олімпійського комітету України в підтримку українських спортсменів на літній Олімпіаді-2024 в Парижі.
Після пробіжки Олег Хом’як і Надія Боровська продемонстрували комплекс загальнорозвиваючих вправ для всіх присутніх.
До акції долучилися: директор департаменту молоді та спорту Луцької міської ради Володимир Захожий; директор «Луцького міського центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» Луцької міської ради» Наталія Назарук; президент мережі фітнес центрів «Інтер Атлетика» Володимир Горошко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus