USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

У Луцьку відзначили 25-ту річницю Конституції України

25 Червня 2021 19:44
28 червня ми відзначаємо 25-у річницю прийняття Конституції України.

З цієї нагоди Луцький міський голова Ігор Поліщук, голови Волинської обласної ради Григорій Недопад, Волинської облдержадміністрації Юрій Погуляйко поклали квіти до пам’ятника «Борцям за волю та незалежність України».

Про це повідомили у Луцькій міській раді.
Потому у Волинському академічному обласному українському музично-драматичному театрі імені Т.Г.Шевченка відбулися урочисті збори.
Офіційна частина розпочалася з виконання Державного Гімну України. Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять українських воїнів, які загинули за волю і незалежність України, поклали квіти до пам’ятника Михайла Грушевського та фотостенду загиблим Героям на Театральному майдані.
Привітала присутніх з Днем Конституції України заступник міського голови Ірина Чебелюк, зазначивши, що прийняття Основного Закону стало важливим моментом у становленні нашої країни.

Після вітальних слів розпочався святковий концерт за участі творчих колективів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Медоїд Показати IP 26 Червня 2021 15:22
Прикро, що в драмтеатрі при цьому з сцени звучали російські вигадки про Велесову книгу, яку хтось додумався приліпити до нашої Конституції :(

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus