USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

У Луцьку відкрили центр дитячої стоматології. Фото

16 Грудня 2021 14:17
У Луцьку відкрили стоматологічне відділення КП «Луцька міська дитяча поліклініка». Воно діятиме на першому поверсі лікувального корпусу на проспекті Волі, 3а.

За словами директора КП «Луцька міська дитяча поліклініка» Оксани Лєщинської, у відділенні проводитимуть профілактику стоматологічних захворювань, терапевтичне лікування, видалення зубів та хірургічні втручання, йдеться на сайті Луцькради.
«Це наша мрія семирічної давності. Ми завжди хотіли об’єднати стоматологічну допомогу саме в цьому корпусі, щоб надати можливість лікарю працювати особисто з дитиною», - розповіла вона.
На оновлення та ремонт цього відділення з міського бюджету виділили 1,3 мільйона гривень. Про це повідомив Луцький міський голова Ігор Поліщук, який разом із своїм заступником Іриною Чебелюк приїхав оглянути центр дитячої стоматології.
«До цього тут був ще радянський ремонт. Дитяча стоматологія — особлива, тому що навіть дорослі бояться йти до цього лікаря, а діти - тим паче. Коли вони приходять у старе, сіре та обшарпане приміщення, то їхні страхи ще більше посилюються, - сказав міський голова. - Ми вирішили оновити відділення, щоб дітки сюди з приємністю приходили та мали хороший настрій. Також ми хотіли, щоб тут було комфортно й людям, які тут працюють».
У відділенні у дві зміни працює 28 дитячих стоматологів та 3 хірурги. Для якісного надання медичних послуг, закуплено усі необхідні стоматологічні матеріали та вироби медичного призначення.

Стоматологічне відділення КП «Луцька міська дитяча поліклініка» працює щоденно з 08.00 до 20.00 години, в суботу з 09.00 до 15.00; у вихідні та у святкові дні з 10.00 до 16.00.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Волиняка Показати IP 16 Грудня 2021 14:28
Ви обладнання оновіть, а не квіточки на стінах малюєте.
Волинь Показати IP 16 Грудня 2021 16:23
Матеріалів закупили, але послуги платні.
Андрій до Волинь Показати IP 16 Грудня 2021 16:38
це взагалі окреме питання як і по міській стомат поліклініці будують/ремонтують/купують за мої кошти як платника податків вартість послуг така ж як у приватників і ВСЕ ПЛАТНЕ.... питання навіщо ця та інша "контора" якщо бабця не може на старості отримати безкоштовне протезування.... то з таким успіхом покладіть ці кошти на депозит і роздавайте людям а вони все це саме куплять в приватників то ті щей податок у бютжет міста сплатять....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus